Sterren,planeten en moederschepen – De Hemelse Moeder door Isabel Henn 26 februari, 2014

23324_536337373051928_907460147_n

(Vertaald door Peter S van der Kruit)

Mijn kind,heb je jezelf ooit afgevraagd of de sterren die je ziet twinkelen in de lucht, zo glorieus in de nacht ,eigenlijk wel allemaal sterren zijn? Velen zijn dat ook zoals er ook planeten zijn, zoals Venus en Jupiter die zo mooi,groots en helder zijn. Zij zijn maar zo dicht bij de Aarde. Anderen,echter, zijn moederschepen van jou diverse stellaire families. Vooral de grote moederschepen schijnen zo helder dat ze op sterren lijken. Het zijn levende wezens met een ziel en een hoog bewustzijn. Ze bestaan voor een groot gedeelte uit pure energie dat verandert en manifesteert wanneer de wezens die erop leven het nodig hebben of wensen.

De grote moederschepen zoals mijn eigen,De Mesime,wat betekent ’Licht van God,’ hebben hun eigen leefgedeeltes, en zijn op deze wijze al zoals een kleinere of grotere planeet. Ze bevoorraden de wezens die op en in ze leven met alles dat noodzakelijk is, en ze kunnen het gebruiken voor duizenden jaren en zelfs langer om rond te reizen langs de diverse universa.

 

Maar ook de sterren en planeten zijn levende wezens met hun eigen bewustzijn. Zo is Gaia, die je soms liefdevol Moeder Aarde noemt ,een wonderbaarlijke ziel met een hoog bewustzijn. Ze voorziet jou in alles dat je nodig hebt voor je leven en je bestaan. Je lichaam is gemaakt van de materialen waaruit haar eigen lichaam is opgemaakt. Ze geeft je voedsel,water,lucht en onderdak. Wees alsjeblieft ook liefdevol in je interactie met haar. Wees voorzichtig met je ’Moeder.’ Je helpt haar hiermee om te herstellen na een lange periode van misbruik. Des te minder hoeft Gaia te laten gaan aan negatieve en lage energieën,en het gaat dan uiteindelijk om je eigen bestwil.

Begrijp je dat mijn kind? Jou Aarde,mijn prachtige dochter, is geen dode rots bedekt met een grote hoeveelheid water, maar een liefdevolle wonderbaarlijke ziel. Waardeer haar en heb haar lief. Dat is mijn verzoek aan jou, mijn geliefde kind.

Je Hemelse Moeder

Kopierecht © Isabel Henn. Het is toegestaan om dit bericht te delen in zijn complete vorm zonder veranderingen en wanneer de naam van de auteur en de link naar de originele site is weergegeven.  https://thesilverplatinumflame.wordpress.com/

1 thought on “Sterren,planeten en moederschepen – De Hemelse Moeder door Isabel Henn 26 februari, 2014

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s